fbpx

У Франківську затриманого на хабарі старшого слідчого поліції взяли під варту з можливістю застави

Суспільство 16:49, 08.02, 2017

Сьогодні до Івано-Франківського міського суду для визначення міри запобіжного заходу було доставлено старшого слідчого слідчого відділення Богородчанського відділення поліції, якого підозрюють в отриманні хабара.

В судовому засіданні було встановлено, що затриманого підозрюють у вимаганні та отриманні 12 тисяч гривень хабара, за які він пообіцяв місцевому мешканцю перекваліфікувати кримінальне провадження, відкрите стосовно нього, на менш тяжкий злочин та сприяти йому в уникненні відповідальності.

Після отримання суми хабара підозрюваний був затриманий працівниками правоохоронних органів.

В судовому засіданні Івано-Франківський міський суд, дослідивши надані йому матеріали справи та вислухавши думку сторін, ухвалив застосувати щодо підозрюваного міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Оскільки злочин, у якому підозрюється затриманий, носить не насильницький характер, то згідно з чинним законодавством, Івано-Франківським міським судом було також визначено як альтернативу розмір грошової застави, яка становитиме вісімдесят тисяч гривень.

Іншою своєю ухвалою Івано-Франківський міський суд відсторонив підозрюваного від займаної ним посади старшого слідчого слідчого відділення Богородчанського відділення поліції Надвірнянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: