fbpx

У Франківську завершують благоустрій біля дитсадка "Кристалик". ФОТО

Суспільство 21:49, 25.10, 2016

Цього року міська влада зосередилась на ремонті навчальних закладів. На ці потреби у 2016 році заклали в бюджеті рекорду суму – 8 млн грн. Цим коштом відремонтували приміщення та територію кількох десятків закладів освіти, і тепер ремонт продовжується у близько 10 школах і садках.

Минулого року розпочалось брукування території ДНЗ №33 "Кристалик". Тоді вдалось облаштувати частину території, а зараз роботи завершують за рахунок додаткових коштів, які виділили на серпневій сесії міськради, інформує прес-служба МВК.

Як зазначила завідуюча садка Галина Шевчук, подвір’я з новим благоустроєм стало не лише красивим, але й безпечним для дітей. Тепер у "Кристалику" візьмуться за облаштування дитячих майданчиків, планують встановити спортивно-ігрові споруди. А до цього керівництво разом з батьками працювало на покращення матеріальної бази та ігрового середовища всередині садка.

"Кристалик" відвідує 362 дитини – це 2 ясельні та 9 дошкільних груп. Це один з найбільших та найстаріших садків міста.

"Ми намагаємось створити комфортне середовище для перебування дітей у школах та садках. Адже більшість часу наші діти проводять саме у цих закладах. Окрім упорядкування території, цей садок також є одним із тих, який енергетично модернізують у рамках проекту НЕФКО", – розповів міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: