fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • У Франківську петиція від провокатора-сепаратиста про імпічмент Порошенку зібрала рекордну кількість підписів

У Франківську петиція від провокатора-сепаратиста про імпічмент Порошенку зібрала рекордну кількість підписів

Політика 10:53, 09.10, 2017

В Івано-Франківську петиція до міської влади з вимогою звернутися до ВРУ із закликом про оголошення імпічменту Петру Порошенку за 18 днів набрала понад сімсот підписів.

Петицію “Щодо захисту суспільно-політичних інтересів громади Івано-Франківська” на сайті електронних петицій до влади Івано-Франківська зареєстрували 22 вересня цього року. Зараз її підтримали 747 осіб. Для того, щоб петицію розглянула влада Івано-Франківська, необхідно 250 підписів.

“Ми просимо голову та депутатів Івано-Франківської міської ради підтримати ініціативу громадськості і донести до Верховної Ради вираз народної недовіри городян Івано-Франківська до діяльності Петра Порошенка на посаді Президента України.

Ми, громадяни України, надзвичайно обурені політикою Петра Порошенка: рівень життя впав через девальвацію гривні та непомірне зростання тарифів на послуги ЖКГ. Триває збройний конфлікт на сході України.

Україна потрапила в велику залежність від МВФ. Президент став фігурантом скандальних публікацій про офшори та інші коррупційні схеми.

У зв’язку з цим вимагаємо від Верховної Ради прийняти рішення про оголошення імпічменту Петру Порошенку та створити слідчу комісію, яка має перевірити його діяльність на посаді Президента.

Активіст Юрій Клейнос”

Петицію на сайті зареєстрував користувач Іван Т. Текст звернення підписаний Юрієм Клейносом.

Юрій Клейнос – 32-річний киянин, якому було оголошено підозру у вчиненні закінченого замаху на посягання на територіальну цілісність і недоторканність України (ознаки злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 110 КК України). Чоловік організував спробу проведення 10 травня цього року несанкціонованого мітингу в м. Рівне, на якому із залученням за винагороду групи осіб намагався вчинити дії, спрямовані на посягання територіальної цілісності і недоторканості України шляхом публічних закликів та розповсюдження матеріалів із закликами щодо таких дій.

Пізніше суд у Рівному помістив підозрюваного у сепаратизмі Юрія Клейноса у СІЗО. Рішення першої інстанції підтвердила і апеляція.

Раніше Юрій Клейнос реєстрував схожу петицію з вимогою імпічменту Петру Порошенку у Чернігові. Там петиція зібрала понад 3 тисячі підписів. Клейнос у мережі Фейсбук 16 березня подякував мешканцям Чернігова за підтримку імпічменту Порошенку.

“Мы благодарны жителям Чернигова, которые поддержали народную инициативу импичмента президента Порошенко”, – писав Клейнос.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: