fbpx

У Городенці за мільйон гривень відремонтують ділянку дороги на вулиці Бандери

Суспільство 13:24, 07.08, 2017

Перед початком ремонтних робіт на проблемній ділянці дороги по вулиці Степана Бандери у Городенці провели виїзну нараду керівники міста та району.

Нарада відбулася за участю голови райдержадміністрації Романа Жичицького, в. о. міського голови Любомира Музичка, заступника міського голови Романа Григоріва, керівник ТЗОВ "Шляховик" Василя Симчича та директора водоканалу Юрія Яреми, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
У 2016 році з державного бюджету для проведення капітального ремонту водогону на цій вулиці було виділено 1 мільйон гривень. Першочергово було вирішено закрити люками каналізаційні колодязі та  вибірково підсипати дрібним щебнем проблемні місця проїзду автотранспорту.
 

З 1 вересня до капітального ремонту цієї ділянки дороги приступить ТЗОВ "Шляховик".

Також на пропозицію депутата обласної ради Андрія Левковича Кабінет міністрів України видав розпорядження від 11 травня 2017 року № 310-р щодо виділення на капітальний ремонт 1 мільйона гривень.

Своєю чергою, Любомир Музичка запевнив, що депутати міської ради розглянуть можливість про виділення коштів задля співфінансування ремонту цієї дороги із міського бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: