fbpx

У Калуші невідомі жорстоко вбили бездомних собак. ФОТО 16+

Суспільство 08:47, 28.01, 2016

Днями у Калуші поблизу кафе "Крученик і вареник" невідомі жорстоко вбили двох бездомних собак.

"У однієї з тварин величезна рана в області серця – чи то простріл, чи, скоріше, нелюд проштрикнув чимось собаку, не хочеться навіть уявляти, чим і як, отвір більше двох сантиметрів у діаметрі. У другого пса побита голова і рани по тілу", – пишуть захисники тварин.

Про це повідомляється на сторінці "Притулок для тварин | м. Калуш" у соцмережі ВКонтакте.

"Тим, хто займається захистом тварин, доводиться бачити чимало. Отруєних, калік, хворих, тих, хто при смерті, побитих, заляканих і недовірливих, але таке звірство виходить поза всілякі межі. Дві ні в чому неповинні собаки були жорстоко вбиті – фото не передає всієї картини – повсюди кров. Можна любити тварин, можна не любити, але ким потрібно бути, щоб так по-садистському розправитися із собаками? Завжди жалію бездомних тварин і стараюся щось їм дати. А оце жахіття сталося вчора, 26.01.2016 під ранок!.. Хочеться уточнити – одна із собак була кастрованою літом на притулку, про що свідчить червона бірка у вусі! Друга – взагалі кобель! Одні рятують, а інші?! Собаки, які жили собі і нікого ніколи не чіпали. Та що би там не було і хоч би які вони були, це верх насилля і садизму! Ніхто не має права так чинити!" – йдеться у дописі. 

Захисники тварин звертаються до вбивць і просять їх схаменутися, бо вже завтра їм може не сподобатись людина…

"Звертаюся до тих, хто це скоїв: панове скотиняки і всі ті, хто підтримує таке,  Тетяни, Миколи, Віктори і тому подібні! Ви совість і якісь почуття хоч колись мали? Уже травити не цікаво, мало мучаться? Вже кілки в серце заганяємо?! Це сталося біля кафе "Крученик і вареник". Напередодні 26 ці собаки були живі! Сьогодні ти, нелюде, піднімаєш руку на тварину, а завтра на мене, бо я їх захищаю?! Чи на іншу людину? Схаменіться, що ви творите!!! Подумайте, що ви зробили! Душі у вас і не було нвколи, чи як?! Чи ви бажаєте прокльонів у свою адресу? На кого перетворюємся, люди? І так виживаємо у нелегкий час, так нащо вчиняти ще більше зло, чим були винні ці собаки, які такою мучительною смертю загинули?! У США маніяка, який жорстоко розправився над 8 собаками, засудили до 23 років позбавлення волі. А ми що? Ми так розважаємося… Мені страшно, що ці істоти (тих, хто таке скоїв, назвати людьми я ніяк не можу) проживають і бродять десь серед нас. А завтра їм не сподобається вже людина, що зупинить їх від подібних дій? Якщо не жаль тварин, задумайтесь хоч над безпекою своїх рідних чи дітей  колись так можуть розправитися із ними, не приведи Господь",  емоційно пише автор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: