fbpx

У Калуші розпочались роботи з ліквідації проваль в районі вулиці Вітовського. ФОТО

Суспільство 14:43, 21.07, 2016

У Калуші розпочались роботи з ліквідації проваль, які утворились через просідання землі над шахтними пустотами рудника "Калуш" в районі вулиць Вітовського, Глібова, Мостиської.

Вчора за дорученням міського голови Ігоря Матвійчука під головуванням першого заступника міського голови відбулась виїзна нарада комісії за участю представників управління з питань наздвичайних ситуацій міської ради, управління будівництва та розвитку інфраструктури міської ради, ТзОВ "Гірхімпром" та ДП "Науково-дослідний інститут галургії".

Під час наради було обстежено провальні воронки №14 та 14-а, пише КУРС з посиланням на прес-службу Калуської міськради.

Для підготовки проекту ліквідації провальних воронок та підвищення стабільності цієї ділянки представники ТзОВ "Гірхімпром" провели підготовчі роботи для отримання вихідних даних, необхідних для подальшої розробки кошторисної частини проекту, на розробку якого між управлінням будівництва та розвитку інфраструктури і ТзОВ "Гірхімпром" було укладено договір.

На основі даних постійного моніторингу за якістю питної води на вулицях Лемківська, Вітовського та Глібова було прийнято рішення провести водопровід для забезпечення водою мешканців цих вулиць. Питання перебуває на особливому контролі у міського голови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: