fbpx

У Калуші студентка добрехалася до судимості

Суспільство 12:15, 29.08, 2016

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області виніс вирок студентці, яка вигадала, нібито грабіжники викрали кошти її батьків у сумі 1300 доларів США та 20 000 гривень.

5 липня цього року дівчина повідомила у поліцію, що двоє невідомих залізли через вікно до її будинку та, застосувавши фізичне насильство, викрали 1300 доларів США та 20 000 гривень.

Під час досудового розслідування з’ясувалося, що дівчина інсценувала злочин. Вона заховала гроші, щоб використати їх для власних потреб.

Обвинувачена на судовому засіданні провину визнала повністю і підтвердила, що кримінальне правопорушення вчинила з корисливих мотивів. У вчиненому щиросердечно розкаялася та просила її суворо не карати.

Калуський міськрайонний суд визнав її винною за ст. 383 ч. 2 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину) та призначив покарання – два роки обмеження волі. Згідно зі ст. 75 КК України суд звільнив студентку від відбування покарання з випробуванням та встановив їй іспитовий строк один рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: