fbpx

У Коломиї чоловік убив подругу за насмішки через проблеми з ерекцією

Суспільство 17:15, 04.02, 2016

До Коломийського міськрайонного суду надійшло кримінальне провадження за обвинуваченням 37-річного молодика у вбивстві дівчини, з якою він познайомився в мережі Інтернет.

10 жовтня 2015 року чоловік вкотре приїхав у Коломию до своєї знайомої, з якою він познайомився через Інтернет. Молоді люди розпивали алкоголь, потім вирішили зайнятися коханням. 

Аби зробити свої відчуття від статевого акту гострішими, обвинувачений за допомогою капронових панчіх зв’язав руки та ноги дівчини. Однак вступити з нею в статевий акт не зміг через, як йдеться у звинуваченні, "фізіологічні причини, що не залежали від його волі".  

Дівчина почала насміхатися над чоловіком через його проблеми з ерекцією, ображати його та непристойно висловлюватись. Розлючений чоловік всунув дівчині у рот білизну і обмотав обличчя светром, перекривши таким чином доступ повітря, що призвело до смерті.

Чоловіка обвинувачують у злочині, передбаченому ч. 1 ст. 115 КК України – умисне вбивство, що карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.  

Крім цього, обвинувачений, після вчинення вбивства, викрав із помешкання потерпілої ноутбук, мишку та праску, загальна вартість яких становить 2273,16 грн, відповідальність за що передбачена ст. 185 ч. 2 КК України, та покинув місце події.

Судовий розгляд вказаного кримінального провадження за № 346/552/16-к призначено на 17 лютого 2016 року на 14.00 год. і розглядатиметься колегіально – головуючий суддя Калинюк О. П., судді – Димашок В. П. та Васильковський В. В., пише КУРС з посиланням на прес-службу Коломийського міськрайонного суду.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: