fbpx

У Коломиї вандали пошкодили ярмаркові будиночки. ФОТО

Суспільство 17:10, 11.04, 2017

В ніч з 9 на 10 квітня невідомі юнаки вчинили проникнення, зламавши двері кількох ярмаркових будиночків.

Цьогоріч великодній ярмарок розмістився на площі біля міського фонтану. Там працює відеоспостереження, тому правоохоронці мають можливість відстежити осіб, що здійснювали злочин, повідомили у відділі інформаційної політики Коломийської міської ради.

Вранці директор центру дозвілля і туризму Таїсія Костюк одразу ж викликала правоохоронців.
"Це не вперше здійснюється напад на майно міста, – каже Таїсія Костюк.  Минулого року зловмисники пошкодили ятки на Спаському ярмарку, вони тоді розміщувалися на "стометрівці". Винуватців не знайшли, але цього року так не буде, бо, на щастя, у нашому місті працюють тепер камери відеоспостереження із можливістю розпізнавання обличь. Тут уже йдеться не тільки про пошкодження майна міста, але й крадіжку краму продавців".
Начальник Коломийського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області підполковник Остап Білейчук підтвердив факт наявності відеоматеріалів.
"Наразі відкрита справа за статтею 185 частиною 3 Кримінального кодексу України за фактом вчинення злочину, що кваліфікується як крадіжка з проникненням. Особи зловмисників встановлюємо",  сказав Білейчук.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: