fbpx

У Коломиї затримали злодійку, яка вкрала гроші з приватного будинку

Суспільство 12:29, 26.06, 2017

До Коломийського відділу поліції звернулася 33-річна місцева мешканка, повідомивши про те, що невідома особа проникла до її житлового будинку, звідки викрала грошові кошти в сумі 4600 гривень.

Про це повідомляє начальник Головного управління Національної поліції в області Віктор Шкутов на своїй сторінці у Фейсбук.

Правоохоронці затримали зловмисницю. Нею виявилась 25-річна жителька Закарпатської області, яка уже раніше притягалася до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів і яка саме перебувала в розшуку за вчинення аналогічних злочинів.

Як з’ясувалося, зловмисниця, проходячи повз будинок потерпілої, помітила, що у будинку відчинене вікно, а довкола нікого немає. Тож спритниця проникла в будинок, знайшла там гроші і, викравши їх, з місця події втекла. Як пізніше пояснила правоохоронцям, які знайшли та затримали її в порядку ст. 208 КПК України, вкрадені гроші вона витратила.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: