fbpx

У Коломийсько-Чернівецькій єпархії стартувала акція "Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей-сиріт"

Суспільство 15:45, 23.11, 2014

Розпочалася щорічна акція, яку проводить БФ "Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії", присвячена найулюбленішому святу дитинства, під назвою "Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей-сиріт".

Організатори акції "Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей-сиріт" усвідомлюють, що країна перебуває у стані війни і великі ресурси спрямовуються на допомогу українській армії, але вони водночас сподіваються, що чуйні серця небайдужих вірян Коломийсько-Чернівецької єпархії не залишать жодної потребуючої дитини без омріяного подарунка, повідомляє прес-служба Коломийсько-Чернівецької єпархії.

Цього року планується, що подарунки отримають діти з десяти інтернатів Івано-Франківської та Чернівецької областей. Традиційно Миколай завітає до дітей з кризових та багатодітних сімей. Діти з сімей переселенців та учасників АТО також отримають подарунки. 

Кошти на подарунки збираються традиційними шляхами: через скриньки, розставлені по церквах міста та по цілій єпархії. Люди також можуть допомогти, принісши нові речі та іграшки у Карітас, або взяти листа від дитини. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: