fbpx

У кулінарному конкурсі франківської мережі "23 ресторани" взяв участь навіть мийник посуду

Суспільство 20:47, 06.10, 2016

Ресторанна група "23 ресторани" в Івано-Франківську влаштувала внутрішній кулінарний конкурс, участь у якому взяли кухарі, су-шефи і навіть мийник посуду.

Фото й враженнями від побаченого і покуштованого поділилася в соцмережі учасниця журі конкурсу, ресторатор, організатор "РестоПрактик" та "РестоКемпу", киянка Аврора Огородник. 

За умовами конкурсу учасники мали приготувати одну класичну страву з української, французької, італійської, азійської кухні – на вибір, в яку можна було ввести один авторський інгрідієнт. Плюс амісбуш, в якому не обмежувалася фантазія. 

Подачу і посуд обирали учасники. 

"Які важливі речі я зрозуміла? Без ерудиції, цікавості, проникнення в продукт, його історію, його смак не вийде нічого цікавого. ЩО не скасовує роль міцних середнячків, яким не потрібно завойовувати вершини. Катастрофічно не вистачає базового технічного рівня підготовки кухарів. Властивості продуктів, техніка приготування, акуратність, поєднуваність – немає розуміння, немає знання. Немає школи. Дуже вона потрібна",  розбирає кулінарний конкурс на кісточки член журі. 

Аврора Огородник відзначає, що тільки постійні спроби й експерименти розвивають смак і дають ріст. Попри те, що всі учасники конкурсу отримали концентровану дозу досвіду, відзначає дегустатор, отримали ще й дозу оптимізму  більшість страв були по-справжньому смачними. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: