fbpx

У липні в Карпатах пройде масштабний етнофестиваль Bereziv Bander Fest

Культура 18:36, 26.05, 2016

Якісна сучасна музика у поєднанні з чарівною красою Карпат – саме такі враження подарує українцям фестиваль Bereziv Bander Fest, який цього року вже вдруге пройде в Івано-Франківській області.

Цьогоріч фестиваль відбудеться 15-17 липня в селі Вижній Березів Косівського району Івано-Франківської області.

На Bereziv Bander Fest молодь матиме змогу відпочити під найкращу українську музику в незвичному місці – у мальовничих Карпатах, пожити в горах у сформованому наметовому містечку, взяти участь в екскурсіях, майстер-класах та інших розвагах. Усе це – під якісну українську музику у виконанні українських та зарубіжних гуртів – як відомих, так і початківців.

Зокрема, серед учасників фестивалю – MORPHINE SUFFERINE, "Біла Вежа", "Залізний Хрест", "АССА", "Патроничі", "Сокира Перуна", GREEN SILENCE, ЛТК та інші. Хедлайнерів фестивалю організатори обіцяють оголосити на початку літа.

Bereziv Bander Fest – етнофестиваль у патріотичному дусі, один із небагатьох в Україні, де молоді гурти мають можливість потрапити на потужну велику сцену та виступити разом із досвідченими виконавцями.

"Наш фестиваль покликаний популяризувати українську музику та підняти її на вищий щабель", – каже директор та засновник фестивалю Андрій Негрич.

На головній сцені фестивалю традиційно виступатимуть молоді та перспективні колективи з різних областей України на рівні з топовими виконавцями – усього близько 40 гуртів протягом трьох фестивальних днів.

Окрім того, на етносцені звучатиме народна музика з різних куточків України, діятимуть також акустична та електронна сцени. Формат фестивалю буде майже нон-стопний – з ранку до ранку наступного дня.

Окрім музики, гостей Bereziv Bander Fest чекають різноманітні активності на окремих локаціях по всій території фестивалю: піші екскурсії, велосипедні прогулянки, польоти на дельтапланах та паропланах, екстремальне катання на квадроциклах, позашляховиках, кінні поїздки мальовничими гірськими масивами, навіть уроки екстремального виживання в горах та козацькі забави.

Проводитимуть тут також танцювальні флешмоби та різноманітні майстер-класи.

Варто відзначити, що все дійство відбуватиметься на висоті 600 метрів – біля підніжжя Високих Карпат, за 30-35 кілометрів від Говерли. Тож учасники фестивалю зможуть отримати повний спектр найкращих емоцій – від чудової музики до справжнього "гірського" відпочинку.

Не пропустіть одну з найграндіозніших подій цього літа – фестиваль Bereziv Bander Fest, 15-17 липня, Вижній Березів Косівського району Івано-Франківської області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: