fbpx

У Надвірній рятувальники витягли з каналізаційного люка комунальника, якому стало погано

Суспільство 12:42, 30.08, 2016

29 серпня у Надвірній рятувальники допомагали населенню у побуті. По дорозі до місця виклику рятувальники допомогли врятувати життя працівнику водоканалу, який не міг вибратися з каналізаційного люка.

Про це повідомили КУРСу в Управлінні ДСНС в Івано-Франківській області.

Так, вчора зранку до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що потрібно відчинити вхідні двері до помешкання по вулиці Руднєва у Надвірній, адже там зачинилася однорічна дитина.

Під час слідування до місця виклику допомога рятувальників знадобилася й в іншій ситуації: по вулиці Руднєва в каналізаційному люці раптом стало зле 40-річному працівнику КП "Надвірнаводоканал". Чоловік проводив там планові роботи. Самостійно вибратися з люка він не міг.

Рятувальники у військових протигазах за допомогою рятувальної мотузки та рятувального ременя з карабіном допомогли працівникам КП "Надвірнаводоканал" витягнути потерпілого, надали йому долікарську допомогу та передали медикам швидкої медичної допомоги. 

Тим часом двері до зачиненої квартири відчинили працівники поліції. Дитина знаходилася в помешканні у задовільному стані. 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: