fbpx

У поліції є чотири версії обстрілу будинку в Угорниках

Суспільство 15:25, 13.05, 2016

У Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області розповіли про початок розслідування за фактом обстрілу будинку в приміському селі.

Як повідомляв КУРС, вчора невідомі з гранатомета обстріляли будинок франківського підприємця в приміському селі Угорники. Поліція кваліфікувала злочин як замах на вбивство.

Як повідомив на прес-конференції заступник начальника ГУ НП в області Тарас Генціровський, розпочато кримінальне провадження за фактом замаху на життя людини та незаконного обігу зброї. Розслідування веде група слідчих, погоджено план розслідування. Висунуто та паралельно відпрацьовуються чотири версії.

“Враховуючи те, що на цей час злочин не розкрито, учасників не встановлено, я в цілях забезпечення розслідування не хочу їх озвучувати. Щодо потерпілої особи протягом року були вчинені протиправні діяння (підрив автомобіля – КУРС). Вони об’єднані в одне провадження. Версія, пов’язана з професійною діяльністю, звичайно, відпрацьовується. Щодо попередніх є інформація, але конкретні особи, які вчинили злочини, ще відпрацьовуються”, – зазначив Генціровський.

На разі слідчі призначили низку експертиз, ідентифікували зброю  РПГ-22. Про її походження інформацію не повідомляють. Постріл здійснили з відстані 90-93 метри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: