fbpx

У поліції розповіли подробиці затримання сутенерки в Івано-Франківську. ФОТО

Суспільство 16:41, 22.06, 2017

Затримана за підозрою у сутенерстві мешканка Дніпропетровщини організувала зайняття проституцією чотирьох дівчат на орендованій нею квартирі в Івано-Франківську.

Як писав КУРС жінка для незаконного збагачення з липня 2016 року по 19 червня 2017 року забезпечувала зайняття проституцією дівчат віком від 23 до 30 років, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Для цього вона орендувала квартиру в Івано-Франківську та підшукувала клієнтів, яким дівчата надавали сексуальні послуги. При цьому сутенерка контролювала тривалість замовлення та отримувала 50% зароблених зайняттям проституцією коштів.

На підставі зібраних у кримінальному провадженні доказів їй повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у виді взяття під варту із альтернативою внесення застави у розмірі 400 тис. грн.

За вказане діяння Кримінальним кодексом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: