fbpx

У середмісті Франківська на голови перехожих можуть обвалитися великі каменюки. ФОТО

Суспільство 14:00, 19.02, 2017

Бурульки з дахів уже не падають, але у зв'язку з відлигою на голови людей можуть обвалитися важкі каменюки. Старі будинки підточує тала вода, і на землю падають елементи даху, ліпнина та просто зруйновані частини споруди.

Про це повідомляє Муніципальна варта Івано-Франківська.

"18 лютого надвечір на тротуар упала ось така каменюка з шматком бляхи. Обвалилася вона з будинку №30 на вулиці Шевченка", – йдеться у повідомленні варти.

1

Місцеві жителі відразу зателефонували до "Муніципальної варти". Працівники оцінили можливість подальшого руйнування будинку та відгородили небезпечні ділянки сигнальною стрічкою.

"Також ми передамо інформацію в управління ЖКГ, аби ті звернули увагу на аварійний стан старого дому. Все-таки такий камінь, впавши на голову людини, може призвести до її загибелі". 

Вартові рекомендують франківцям на час відлиги не наближатися впритул до стін старих будинків. Якщо ж ви помітили місце ймовірного обвалу або уже побачили, як каміння обвалилися з даху, телефонуйте цілодобово у чергову частину "Муніципальної варти" за номером 0678809924.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: