fbpx

У центрі Франківська встановлять штучну новорічну ялинку за 562 тисячі гривень

Суспільство 15:38, 26.11, 2016

Цього року центральна ялинка в Івано-Франківську буде штучною. Її ціна 562 тис. гривень, а термін експлуатації – вісім років.

Як писав КУРС, наприкінці жовтня КП "Івано-Франківськміськсвітло" оголосило тендер на закупівлю штучної ялинки з очікуваною вартістю 590 тисяч гривень.

Як йдеться на сайті публічних електронних закупівель Prozorroнайменшу цінову пропозицію подало ТОВ "Люм'єр Україна", а саме – продати Франківську ялинку за 380 тис. грн. Втім, тендерний комітет КП "Івано-Франківськміськсвітло" відхилив цю пропозицію і визнав переможцем тендеру ПП "Ялинка України", яке запропонувало новорічну красуню за 562 тис. грн.

Директор КП "Івано-Франківськміськсвітло" Віктор Синишин пояснив КУРСу, що найменшу цінову пропозицію відхилили через те, що вона не відповідала технічним вимогам.

"Ми хочемо встановити стовбурову ялинку, тобто вона має бути максимально наближена виглядом і формою до живого дерева. А в тій пропозиції, яку ми відхилили, нам  пропонували каркасну ялинку", – пояснив Синишин.

За його словами, франківська ялинка претендує стати найкращою в Західній Україні. Її термін придатності становитиме приблизно вісім років.

Нагадаємо, ялинка буде висотою до 20 м, а вагою – до 4500 кг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: