fbpx

Учасникам АТО пропонують виділити близько 60 земельних ділянок в Опришівцях

Суспільство 18:27, 30.05, 2016

У понеділок, 30 травня, в Івано-Франківську відбулося перше засідання робочої групи з опрацювання питань забезпечення земельними ділянками та квартирами учасників АТО та членів їх сімей.

Групу створено згідно з розпорядженням міського голови від 18 травня. До її складу входять представники міської та обласної влади, а також 7 представників асоціації учасників АТО, повідомили КУРСу у прес-службі МВК.

Робоча група розглянула два питання. Першим стало питання щодо можливість розподілу і надання учасникам АТО земельних ділянок в мікрорайоні "Опришівці". Управлінням земельних ресурсів департаменту комунальних ресурсів проведено інвентаризацію й виявлено понад 4 гектари вільних земель.

За результатами розгляду доручено департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини і управлінню земельних ресурсів зробити розподіл ділянок розміром 6-8 соток з подальшою передачею  їх учасникам АТО.

Вирішили також залучити депутатів місцевих рад для вирішення питання землекористування, адже частина цих земель використовується як городи.

Другим питанням, яке розглянула робоча група, стало обговорення проведення інвестиційного конкурсу на участь у будівництві житлового будинку. Зводитимуть його на ділянці розміром 20 соток на вулиці Хіміків – Тролейбусна для забезпечення житлом учасників АТО та їх сімей.

Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини дали доручення опрацювати з проектними організаціями можливість будівництва такого житлового будинку.

Уже на найближчому засіданні виконавчого комітету буде розглянуто проект рішення щодо проведення такого конкурсу з подальшою подачею документів на сесію міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: