fbpx

УНА-УНСО висунула кандидата у народні депутати по калуському округу

Політика 18:52, 01.06, 2016

У Києві відбувся позачерговий з’їзд політичної партії "УНА-УНСО". На зборах УНСовці прийняли рішення про участь у виборах народних депутатів на проміжних виборах народних депутатів України.

Заслухавши та обговоривши інформацію щодо проміжних виборів народних депутатів України 17 липня 2016 року, члени партії УНА-УНСО вирішили висунути свого кандидата  в одномандатному виборчому окрузі №85, пише КУРС з посиланням на Інформаційний центр УНСО.

Кандидатом у 85-му окрузі з центром у місті Калуш на з’їзді було затверджено голову Івано-Франківської обласної організації "УНА-УНСО", бойового офіцера, який більше року відслужив в зоні проведення АТО в складі 54-го ОРБ та 131-го ОРБ ЗСУ (курінь УНСО) калушанина Романа Короля.

Як повідомляв КУРС, участь у проміжних виборах до Верховної Ради по 85-му виборчому округу візьмуть: від "УКРОПу" брат нардепа Шевченка Віктор Шевченковід "Батьківщини" Ольга Сікора, від "Народного Руху" Олег Савка, від ВО "Свобода" Оксана Табешевськавід "Опозиційного блоку" Володимир Клюс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: