fbpx

"Urban Space 100" виповнюється два роки

Стиль життя 12:25, 27.12, 2016

Сьогодні, 27 грудня, громадському ресторану "Urban Space 100" виповнюється два роки. Про підсумки останнього року діяльності ресторану та головні досягнення розповіли ініціатори проекту.

Про те, як ресторан виконував свою місію у 2016 році, які ключові події відбулися та скільки проектів отримало фінансову підтримку в рамках ґранту від "Urban Space 100", розповіли теперішній координатор програми "Urban Space" платформи "Тепле Місто" Наталія Стецко та перший координатор цієї програми Юлія Ляхович.

1

"Протягом року ми організували 229 подій, більшість з яких транслювалася онлайн. Вхід на усі події вільний. Організувати подію може кожен безкоштовно", – зазначила Юлія Ляхович.

За рік відвідали заклад 115 429 гостей.

Цього року у вересні запрацював літній майданчик.

Наталія Стецко виокремила серед подій "Ніч виборів", яка проходила 9 листопада. Тоді о 5 ранку приміщення ресторану було переповнене відвідувачами.

Цьогоріч почало працювати "Urban Space Radio".

Проект отримав 5 важливих відзнак і нагород: Лейпцизька 2 премія інтегрованого розвитку України, Номінант "Найкраще міське кафе", ресторанну премію "Сіль", 100 найкращих ресторанів України за версією журналу "Новое время", Доступно.UA дало відзнаку закладу, що доступний для людей на візках, а також нагорода конкурсу бізнес-рішень "СТАЛО".

Важливим кроком у цьому році стало збільшення кількості проектів, які реалізуються за грантові кошти. Так, у 20016 році реалізували 26 проектів на 430 тисяч гривень проти 5 проектів на 67 тисяч гривень у 2015 році.

2

Координатори поділилися і планами на подальший рік діяльності. Зокрема, планується відкриття громадського ресторану "Urban Space 500" у Києві.

А сьогодні ввечері на відвідувачів закладу очікує публічна презентація діяльності "Urban Space 100" за 2016 рік та святкове розрізання торта.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: