fbpx

Urban Space запускає у Франківську "радіо нового формату"

Стиль життя 07:08, 14.07, 2015

Urban Space Radio вже вийшло в ефір в Інтернеті, та засновники претендуватимуть на частоту в FM-діапазоні.

Як повідомляють на сторінці Urban Space, у Франківську буде радіо нового формату. В ефірі радіостанції звучатиме українська сучасна музика (інді-рок, альтернативна поп-музика) та згодом розпочнуться власні інформаційні програми на тему урбаністики та розвитку територій.

Місія проекту – поширювати якісну українську музику, творити цікаві тематичні програми, залучати мешканців міста до громадських перетворень. В ефірі обіцяють порушувати актуальні цікаві аудиторії питання, а це – сталий розвиток міста (через рівноправну компіляцію розвитку економічних, екологічних та соціальних аспектів), урбаністика, дизайн простору; транспортна мобільність, інфраструктура; високі технології, перспективи розвитку розумних міст (smart cities); енергоефективність, відновлювальні джерела енергії; актуальна освіта; культура, візуальне та музичне мистецтво; спорт, здоров’я; доступність міста для всіх соціальних груп (в т. ч. дітей та людей з обмеженими можливостями).

Urban Space Radio вже вийшло в ефір в інтернеті. Зовсім скоро, обіцяють організатори, воно базуватиметься у громадському ресторані Urban Space 100 в Івано-Франківську та вийде в FM-діапазон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: