fbpx

В ІФНМУ екзаменують викладачів на знання англійської за стандартами Кембриджського університету

Суспільство 11:42, 15.06, 2017

Наприкінці минулого тижня в ІФНМУ під керівництвом кафедри мовознавства відбулися перші сесії зі складання міжнародного іспиту FCE з англійської мови на рівень В2. Всього відповідний іспит склали 40 викладачів вишу.

В лютому цього року був укладений договір про співпрацю між ІФНМУ та Grade Education Centre, після чого медичний університет набув статусу підготовчого центру Cambridge English Language Assessment, інформує прес-служба ІФНМУ.

Упродовж кількох днів на базі університету працювала екзаменаційна команда київського авторизованого платинового центру Cambridge English Language Assessment – GradeEducationCentre. 

Супервайзером іспиту виступила директор тестового центру Ольга Файзуліна, екзаменаторами були Катерина Стрикун, а також Євген і Тетяна Кузнєцови.

"Для університетів України сьогодні важливо мати змогу надавати добрий рівень освітніх послуг та засвідчувати високі стандарти освіти в нашій державі, – говорить Ольга Файзуліна.  Зараз існує великий попит на навчання іноземних студентів в Україні, і ми повинні гарантувати їм якісну освіту зручною для них мовою. Крім того, викладачі вищих навчальних закладів часто є учасниками міжнародних конференцій, авторами статей у міжнародних виданнях, що зумовлює потребу добре володіти професійною іноземною мовою". 

Як зазначає завідувач кафедри мовознавства, професор Світлана Луцак, для підготовки кандидатів та організації екзаменаційної сесії в університеті були створені належні умови. Тестова частина іспиту (Reading and Use of English, Writing, Listening) проходила в комп’ютерному класі відділу інформаційно-аналітичного забезпечення ІФНМУ, де попередньо було спеціально обладнано робочі місця кандидатів та адміністратора відповідними технічними засобами. Навички усного мовлення перевіряла окрема спеціальна група екзаменаторів, яка спілкувалася з кандидатами по парах згідно з графіком, передбаченим системою Cambridge English Language Assessment.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: