fbpx

В ІФНМУ відбулося передноворічне свято для ветеранів університету

Суспільство 13:47, 28.12, 2016

В Івано-Франківському національному медичному університеті відбулось передноворічне свято для ветеранів навчального закладу.

Зустріч ветеранів відбулась в університетському кафе "Наукове". Зібралися близько 30 колишніх викладачів університету, зустрітися з ветеранами прийшли ректор ІФНМУ Микола Рожко, перший проректор Ганна Ерстенюк, повідомляє прес-служба закладу.

Студенти ІФНМУ підготували для присутніх невеличку концертну програму. Також заспівали разом із ветеранами учасники університетської чоловічої хорової капели "Сурма" імені Богдана Волосянка.

"Кілька років тому ми створили раду ветеранів університету, і вони активно підключились до університетського життя, – розповідає Микола Рожко.  На такі зустрічі збирається різна кількість людей, через стан здоров’я або через особисті обставини, але вони активно цікавляться життям університету, дають нам підказки, поради. Це люди, які віддали своє життя університету, і дуже важливо не забувати за них, відвідувати їх, робити такі зустрічі, адже тут вони можуть побачитися з колегами, з якими колись працювали, поспілкуватися і просто порадіти життю. Наші ветерани  це велика підтримка для нас".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: