fbpx

В ІФНТУНГ відбувся флешмоб "22 push up challenge"

Суспільство 14:37, 22.02, 2017

21 лютого 2017 року у спорткомплексі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбувся патріотичний флешмоб "22 push up challenge", в якому взяли участь курсанти кафедри військової підготовки, студенти, викладачі, представники адміністрації ІФНТУНГ.

Про це йдеться на сайті ІФНТУНГ.

Естафета міжнародного флешмобу, покликаного підтримати учасників бойових дій з посттравматичним синдромом, воїнів та гартувати тіло, надійшла до Студентського парламенту ІФНТУНГ від Івано-Франківського університету права імені короля Данила Галицького. Ініціативу студентів підтримала й адміністрація.

Взяти участь у флешмобі зібралось чимало охочих. Вони прийшли підтримати захисників нашої Батьківщини, які несуть службу на її східних рубежах. До слова, з ІФНТУНГ захищати країну від ворога пішло 11 викладачів і студентів. На жаль, не всі повернулись. Тому перед початком акції присутні вшанували хвилиною мовчання двох загиблих студентів університету – учасників бойових дій на сході України.

Потім учасники флешмобу стали на позиції та за командою начальника відділення експлуатації озброєння, техніки та ТЗН КВП капітана Рудчука С. В. віджались 22 рази. Естафету передано структурним підрозділам ІФНТУНГ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: