fbpx

В Івано-Франківську художниця з Донеччини показала "Розмаїття". ФОТО

Культура 17:14, 02.02, 2016

В івано-франківській фортечній галереї "Бастіон" художниця з Донеччини Оксана Тригуб-Мілашевич презентувала виставку живопису "Розмаїття".

Натхненна подорожами разом із сім’єю Україною, Грузією та Європою, Оксана постійно малює картини. Більшість робіт, що увійшли до експозиції, написані протягом останніх чотирьох років.

Усі виставки художниця присвячує коханому чоловікові Роману та синам Захару, Івану та Левові. Діти і самі малюють. До експозиції увійшло і кілька картин старших синів.

"Всі картини намальовані в такому собі "шабаші"  я співаю, танцюю, малюю – все одночасно, особливо вночі, коли всі сплять і ніхто цього не бачить",  поділилася Оксана Тригуб-Мілашевич.

Виставка триватиме до 18 лютого.

Оксана Тригуб-Мілашевич народилася і перші роки життя провела у Горлівці Донецької області. З олівцями і пензликами не розлучається ще з садка. Протягом життя спробувала різні професії: ведучої радіостанції, агента з нерухомості у Харкові, інструктора з йоги, була пов’язана з ювелірною справою, працювала у книжковому магазині та пробувала себе в інших професіях. На кожній роботі почувала себе "на своєму місці", однак завжди малювала. З чоловіком познайомились у Криму, жили в Києві, а тепер переїхали до Івано-Франківська, де мешкає його родина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: