fbpx

В Івано-Франківську продовжується суд у справі забудовника проти мешканців вулиці Марійки Підгірянки

Суспільство 11:04, 04.09, 2015

У Франківську продовжується слухання справи забудовника ПП "Санліт-Захід" проти мешканців вулиці Марійки Підгірянки, 25.

Минулого разу до судового процесу долучили Івано-Франківську міську раду, яка виступає третьою особою на боці відповідача. 

У ході судового розгляду заслуховують пояснення. Першою пояснення надала сторона позивача. Минулого разу суд витребував докази у справі. Від позивача надійшла копія докуметів технічної інвентаризації з приводу суборенди. Відповідачі заявили клопотання для ознайомлення з документами, суд дав коротку технічну перерву.

Сьогодні планують заслухати пояснення відповідачів і представників міськради.

Нагадаємо, мешканці вулиць Марійки Підгірянки та Відкрита уже кілька років борються із забудовником, який у їхньому дворі хоче збудувати "свічку" впритул до інших будинків і при цьому знести туалети та господарські приміщення, якими користуються жителі.

Справа тягнеться із 2005 року. За рішенням міської ради, планувалось знесення старих двоповерхових будинків барачного типу із відселенням мешканців, однак згодом все звелось до того, що будинки зносити не будуть, натомість у дворі, де розташовані вуличні туалети та комори мешканців, збудують багатоповерхівку із паркінгом майже впритул до інших будинів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: