fbpx

В Івано-Франківську прощалися із загиблим під Слов'янськом бійцем "Беркуту" Петром Остап'юком

Суспільство 12:22, 05.06, 2014

Перед приміщенням обласного УМВС України в Івано-Франківську відбулася панахида за бійцем Нацгвардії з Прикарпаття, який загинув 29 травня у збитому під Слов'янськом гелікоптері.

Попрощатися з Петром Остап'юком прийшили сотні іванофранківців, особовий склад Управління МВС, керівництво області та побратими Петра з розформованого спецпідрозділу "Беркут".

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Троценко висловив свої співчуття родині загиблого та сподівання, що надалі не буде смертей українських військових.

Свої співчуття родині загиблого також висловили заступник голови Обласної ради Олександр Левицький, заступник міського голови Михайло Верес.

"Мені довелося шість років пліч-о-пліч служити з Петром, виїжджати на бойові завдання, ми всі рівнялися на нього, він був для нас взірцем", – розповів побратим Петра Остап`юка зі спецпідрозділу "Беркут".

В той же час військовослужбовці на горі Карачун, неподалік якої загинув Петро, віддали шану загиблому бійцю автоматною чергою.

Нагадаємо, Петро Остап`юк загинув 29 травня у збитому терористами вертольоті.Разом зПетром на борту перебували 13 військовослужбовців, 12 з них загинули на місці однин у важкому станні перебуває у лікарні. 

Тіла п`ятьох прикарпатців які загинули 29 травня поховали другого червня трьох у Меморіальному сквері в Івано-Франківську, двох інших за бажанням родичів похоронили на Коломийщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: