fbpx

В Івано-Франківську стартувало Urban Space Radio

Суспільство 12:45, 04.11, 2015

Незалежна онлайн-радіостанція свій перший ефір провела в радіостудії в ресторані Urban Space 100, створеній завдяки платформі "Тепле Місто" та доброчинній кампанії на Спільнокошті.

Ефір провели керівник проекту Тарас Малий з ведучими Артуром Бобриком та Наталею Єрьоменко. Як зазначає Тарас, всі учасники проекту зібрані з різних куточків України, та це відповідає меті проекту – стерти межу між українськими містами, тому радіо мовитиме не лише про Івано-Франківськ, а й про всю країну.

"Наталя приїхала до нас із Чернівців, Артур із Тернополя, ми всі разом навчалися в Українському Католицькому Університеті у Львові, проте ніколи разом не працювали, тому поки звикаємо",  каже Тарас.

Радіо працюватиме цілодобово у форматі музики та розмов, які відбуватимуться під час ранкового шоу з 9-ї ранку до 12-ї. Тематика радіо розважально-просвітницька. Тарас додає, що ще одне з завдань радіо  популяризувати українські музичні проекти, тому там лунатиме виключно українська музика.



Команда Urban Space Radio працює в прозорій радіостудії, облаштованій у громадському ресторані Urban Space 100. Запис першого та подальших ефірів можна слухати за посиланням >>>

Читайте також: В Івано-Франківську запускають радіо, яке змінить українські міста

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: