fbpx

В Івано-Франківську відбудеться благодійний концерт гурту "Небесна ріка"

Культура 20:33, 19.11, 2014

29 листопада в кіноконцертному залі "Арена-центр" в Івано-Франківську київський гурт "Небесна ріка" у рамках проекту "Ми за мир" дасть благодійний концерт. Кошти, зібрані під час заходу, передадуть на потреби військових в АТО.

1

Відвідувачі зможуть пожертвувати кошти у спеціальні скриньки, які будуть розміщені біля входу в зал. Також вони зможуть написати листівки, які волонтери також передадуть військовим.

Організатор заходу – тренінговий центр "Ліла". Виручені кошти передадуть в громадянський корпус полку Азов,  їх використають для придбання тепловізора.

Довідково: Гурт "Небесна ріка" існує з 1998 року. За цей час музиканти брали участь у численних українських та міжнародних фестивалях. У 2001 році вийшов дебютний альбом "The light", в якому музиканти закцентували на єдності з природою та духовному просвітленні.

Музика "Небесної ріки" насичена, духовна й сучасна одночасно: сакральна музика Індії, орієнтальні мелодії new age, world music, арабські вкраплення, етно-джаз чергуються із цілком рідними впізнаваними мотивами народних пісень, що створює яскраве орнаментальне полотно, а також чинить заспокійливий зцілюючий вплив на слухачів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: