fbpx

В Івано-Франківську відбувся третій благодійний ярмарок "Заради життя"

Суспільство 19:22, 28.09, 2014

Ініціативна група "Заради життя" вже втретє організувала благодійний ярмарок у середмісті Івано-Франківська.

Цього разу ярмарка була поділена на 5 "зон". Традиційні три зони – це свіжа домашня випічка, майстер-класи для дітей зі створення листівок для військових та інфо-стенд, де перехожі могли подивитись на бронежилет та інші речі, які закупляють волонтери для військових. Новою розвагою цього разу стала можливість сфотографуватися в українському одязі на відповідному фоні. Також до ярмарку долучився виробник дитячих іграшок "Інтелком", який погодився віддати половину від зароблених коштів на потреби АТО.

"Є певний сум, що франківчани не до кінця розуміють серйозність ситуації. Якби кожен уявив, що на війну йде брат або дядько, люди би допомагали набагато більше. Це треба донести до всіх людей. Потреб зараз є дуже багато – окрім "дрібноти" (бронежилети, каски і т. д.), ми ще розробляємо безпілотник, хочемо придбати машину "швидкої допомоги", – розповідає координатор маркетингового напрямку роботи групи "Заради життя" Наталя.

За її словами, до групи входить 30-40 найбільш активних волонтерів, які й координують діяльність організації. Є ще чимало людей, які "підключаються" до окремих акцій. 

"Якщо ми не на фронті, значить, ми в тилу і кожен повинен робити максимально все можливе. Якби кожен уявив на місці військових та їх рідних свою сім'ю та допоміг коштами, ми би за тиждень перекрили усі потреби, які є. В нас є люди, які швидко можуть знайти канали поставок, є люди, які можуть знайти, де краще щось купити, та перевірити з військовими фахівцями на якість. Ми вже побудували структуру, яка здатна на швидке реагування. Потрібні кошти", – зазначає волонтерка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: