fbpx

Вчора на дорогах Прикарпаття сталося п'ять аварій з потерпілими

Суспільство 09:50, 19.09, 2017

До лікарень внаслідок вчорашніх аварій госпіталізовано семеро людей.

Вночі у місті Галич 27-річний водій автомобіля "Volkswagen Passat 1,9 TDI" в'їхав в автомобіль
"Volkswagen Transporter". Вналідок аварії пасажир останнього із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом носа госпіталізований в Галицьку ЦРЛ. 

Приблизно о 17 годині в Бурштині водій тягача "МАН" зіткнувся з автомобілем "Пежо Експерт". Внаслідок аварїі двоє водіїв госпіталізовані в Бурштинську міську лікарню. 

Ввечері в Івано-Франківську по вул. Олександра Довженка 24-річний водій автомобіля "Рено Кенго" допустив зіткнення із автомобілем "БМВ", яким керував 31-річний водій. Внаслідок ДТП 27-річну пасажирку "Рено Кенго" доставлено в ОКЛ з діагнозом: забій м'яких тканин обличчя. 

Приблизно о 8 годині в Косові 21-річний водій мотоцикла "SPARK SP-200" без реєстрації виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з 67-річним велосипедистом. Велосипедист та водій мотоцикла доставлені з травмами в Косівську ЦРЛ.

Приблизно о 22:40 у Тисмениці 32-річний  водій "Фольксваген Пассат" збив 54-річного пішохода. Внаслідок ДТП пішохід доставлений в Тисменицьку МЛ з діагнозом: рвана рана пальця та сідниць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: