fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Велогонка, лаундж-зона, ігротека: у парку Франківська проходить великий міський пікнік. ФОТО

Велогонка, лаундж-зона, ігротека: у парку Франківська проходить великий міський пікнік. ФОТО

Спорт 12:38, 03.06, 2017

Дитяче свято "Дрібнота" відкрили перегони на біговелах.

Дворічні і трирічні малюки разом із батьками вийшли на старт своє першої дистанції. Найменші учасники велогонки змагалися на біговелах. На самокатах та велосипедах стартувала старша "дрібнота". На велоперегони в міському парку ім. Шевченка зареєструвалося понад 150 дітей від 2 до 14 років. Наймолодшому учаснику заледве виповнилося два рочки. 

"Наш "найстарший" учасник уже фінішував! Першим! З кінця 🙂 Бачили б ви, з якими кайфами він їхав!!! Усміхнений, радісний, посміхався по трасі усім рятувальникам, вболівальникам і суддям! Диво, ти супер-крутий! Вчіться, як треба програвати в перегонах", – прокоментувала участь свого головного гонщика мама Людмила Лінник. 

"Дрібнота – це неймовірне свято! Дякую вам! Ви неймовірні! За цим стоїть величезна праця! Ви подарували нашій сім'ї сьогодні справжній день родини!" – відгукнулася Людмила, мама 4 дітей, троє з яких ганяли на "Дрібноті". 

Для старших учасників велогонок звивисті траси проклали у парковій частині поміж деревами. Доки змагалися маленькі, старші опановували віражі і нарощували швидкість. В паузах разом із батьками переключалися на пікніки, переходили у численні лаундж-зони, розгорнуті під деревами вздовж двох озер, включалися в ігри та майстер-класи. 

Організатори подбали, щоби сьогоднішнє свято, яке вони означили як "великий міський пікнік", тривало до самого вечора. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: