fbpx

Відомий громадський активіст Віктор Загреба кандидує до Яремчанської міської ради

Суспільство 11:14, 25.09, 2015

Відомий блогер та громадський активіст Віктор Загреба прийняв рішення спробувати свої сили на місцевих виборах у його рідному місті Яремче, де він займається громадською діяльністю з 2008 року.

Таке рішення Віктор Загреба прокоментував на своїй сторінці у Фейсбук.

"Рішення непросте, але осмислене. Як і багато хто з вас, я ніколи не був у партіях і брав участь у виборах лише як виборець, а не кандидат. Я втілював себе як громадянина через вплив на державні і суспільні процеси "ззовні" – як активіст, журналіст, блогер, автор і менеджер громадських проектів, експерт, а також, час від часу, як учасник і активіст Майданів. Тепер відчуваю і розумію, що цього замало. Треба впливати більш результативно і системно, і саме на місцевому рівні це можна і треба зараз робити", – написав Загреба.

Громадський активіст також зазначив, що довіряє і висуватиметься тільки від однієї партії – "Сила людей".

"Всі запитують, "від кого" ми йдемо. Відповідаю: ми дорослі та вільні люди, тому йдемо не за чиєюсь вказівкою, а самі від себеsmiley Але оскільки без політичної партії тепер йти на вибори не можна, то ми об'єдналися під прапорами політичної партії "Сила людей", створивши з нуля міську організацію Сила Людей Яремчанщини. Я радий, що ця партія інснує, бо це єдина партія, до якої я не маю незручних запитань. Навіть більше – це єдина партія, якій я довіряю як інституції і бути в якій мені не соромно", – додав активіст.

Як уже повідомляв КУРС, у зв'язку зі своїм рішенням про участь у виборах член управлінської команди і експерт івано-франківської громадської платформи "Тепле Місто" Віктор Загреба передає справи іншим учасникам команди.

"Тепле Місто" розуміє і поважає громадянську позицію Віктора та його рішення, однак не може порушувати задекларованих принципів про позаполітичність організації, зазначили в організації.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: