fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Віктор Шевченко: "Особистий прийом громадян дозволяє глибше зрозуміти проблематику округу та ефективніше знайти правильні рішення". ФОТО

Віктор Шевченко: "Особистий прийом громадян дозволяє глибше зрозуміти проблематику округу та ефективніше знайти правильні рішення". ФОТО

Політика 21:49, 16.02, 2017

Народний депутат України Віктор Шевченко в рамках робочої поїздки на округ провів прийом громадян у Калуші. Розпочав роботу з зустрічі з командою однодумців. В громадській приймальні зібралися депутати від УКРОПу рад різних рівнів.

"В нашій роботі головне – команда! Лише командна робота може дати результат. Головне завдання  контроль за рішеннями рад різних рівнів та ефективна робота з проблемними питаннями. А проблем дійсно багато, але я переконаний, що, маючи таку потужну команду, спільними зусиллями будемо вирішувати нагальні проблеми та працювати над розвитком регіону",  наголосив Віктор Шевченко. 

Прийом громадян розпочався з вручення подяки Вікторові Шевченку від педагогічного та учнівського колективу Войнилівської ЗОШ за допомогу у придбанні та встановленні енергозберігаючих вікон. Проте прийшли не лише зі словами подяки, а й з проханнями про допомогу з ремонтом каналізації. 
За нетривалий час роботи громадської приймальні зареєстровано понад сотню звернень як особистого характеру, так і суспільно важливих для всієї громади. 
Одне з найболючіших колективних звернень стосується роботи перевізників, які відмовляються виїжджати у вечірній час на нерентабельні маршрути та не зупиняються в Ценжеві, де базується військова частина. Водії не хочуть возити військових та учасників АТО безкоштовно. 

"Сьогодні ми в боргу перед учасниками АТО та військовими, адже завдяки їм ми спокійно спимо вночі та маємо мирне небо над головою. Вважаю, що питання про їх безкоштовне перевезення є безкомпромісним, а перевізники зобов'язані зупинятись у відповідних місцях та за наявності посвідчення перевозити безкоштовно учасників АТО та військових", – наголосив Віктор Шевченко та висловив бажання зустрітись з недобросовісними перевізниками. 

Під час прийому громадян порушували питання будівництва доріг, добудови мостів, проблеми в освіті та медицині. Всі вони систематизовані та взяті в роботу. По завершенні прийому громадян Віктор Шевченко відвідав ряд об'єктів в місті та декілька сільських громад Калуського району.

Громадська приймальня народного депутата України Віктора Шевченка у місті Калуш знаходиться на вулиці Площа Героїв, 9. Працює з понеділка по п'ятницю з 9:00 по 17:00, обідня перерва з 13:00 до 14:00.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: