fbpx

Віталій Мерінов попрацював в себе на окрузі – на Майзлях

Політика 17:31, 19.09, 2017

В мікрорайоні "Майзлі", як і у всьому Івано-Франківську, проблем вистачає. Особливо у дворах. Мало хто у місті може похвалитись гарним виглядом із вікна, справними лавочками і чистими газонами. Найгірше виглядають дитячі майданчики.

Переважно заржавілі і понищені майданчики несуть дітям не радість, а загрозу для здоров’я. Така ж ситуація і з пісочницями. Улюблене місце для забав малюків в більшості випадків або облюбували місцеві собаки, або ж в пісочниці просто немає піску. 

"До мене на окрузі часто звертаються молоді мами. Дітям ніде гратися. Ні для кого не секрет, що пісок розвиває моторику пальчиків малюків, їм цікаві ігри на свіжому повітрі. Тому я завіз на Майзлі три тонни піску. У двори на Нову, 19, Нову, 19а, Незалежності, 150-152 та Незалежності, 164",  розповів Віталій Мерінов.

До слова, напередодні Віталій Мерінов встановив на цих же майданчиках нову пісочницю та відремонтував лавочки. Місцеві мешканці таким змінам тільки радіють.

"Дякуємо Віталіку! Ця робота ЖЕКУ, а не депутата! Гроші за послуги здирають, а нічого не роблять. Навіть пісочку для наших діток не можуть завезти 1 раз в квартал. Тому дуже ДЯКУЄМО нашому депутату", –  написала у соціальній мережі Олена Багаурі.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: