fbpx

Влітку у Франківську працюватимуть 6 чергових дитсадків

Суспільство 10:25, 30.05, 2017

Два ДНЗ будуть працювати впродовж усіх літніх місяців, ще чотири чергуватимуть по місяцю.

Про це на оперативній нараді у міського голови повідомив начальник Департаменту освіти та науки міста Івано-Франківська Ігор Смаль. 

Цьогоріч кількість чергових дитсадків збільшили. Влітку дітей приймуть 6 ДНЗ – два з них відпрацюють усе літо без перерви. Ще чотири чергуватимуть по місяцю – два в липні і ще два в серпні. 

Впродовж усього літа працюють дитсадки №1 "Калинонька" та №35 "Вишиванка". Які будуть чергуватися, у Департаменті освіти ще остаточно не визначили. Планують, що на Вовчинецькій у липні працюватиме ДНЗ № 33 "Кристалик", а у серпні № 17 "Ромашка". Також садок № 23 "Дударик" може працювати в липні, а № 29 "Кобзарик" – у серпні. 

Однак, повідомив Смаль, оберуть "літні" дитсадки в центральній частині міста, щоби було зручно батькам. 

"Всі чергові цього літа дитячі садочки великі. Це дасть змогу прийняти не менше 100 дітей у кожному", – відзначив Ігор Смаль.

Алгоритм переведення дітей на літо в чергові садки не змінився: батьки повинні написати заяву про бажання відвідувати влітку садок за місцем перебування дитини. В заяві бажано вказати ДНЗ, де перебуватиме малюк. До кінця червня адміністрація повинна розглянути заяву і повідомити рішення. 

Про ДНЗ, які працюватимуть по місяцю, повідомлять до 10 червня. 

Всі дитячі садки йдуть на канікули у Франківську з 3 липня.

Нагадаємо, торік відповідно до наказу Департаменту освіти і науки міста дітей, чиї батьки працюють влітку, приймали 4 дитсадки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: