fbpx

Вночі на Шевченка у Франківську сталась пожежа через підпал. ФОТО

Суспільство 16:13, 17.07, 2016

Сьогодні вночі трапилась пожежа по вулиці Шевченка. О четвертій ранку у Франківську горіло дерев'яне риштування біля готелю "Дністер".

Як повідомляв КУРС пожежа сталась на дерев'яному риштуванні поруч з готелем "Дністер". В Фейсбуці в групі "Комуналка ІФ" Оксана Король опублікувала світлини, на яких видно, щоб був підпалений банер, розміщений на риштуванні, та написала:

"Скажіть, люди, до яких пір ми будемо знищувати усе, що у нас під руками? І робити наше місто занедбаним?
Як ви знаєте, нещодавно в центрі Івано-Франківська розпочалась реконструкція готелю "Дністер", який після неї має стати ще однією прикрасою міста і місцем зупинки туристів з інших міст.
А буквально вчора на паркані біля риштовки довкола готелю повісили гарний банер з красивими фотографіями і оголошенням про роботу в Івано-Франківську. І красиво, і корисно водночас. Така практика дуже поширена на будівельних майданчиках за кордоном. Не графіті чи обдерті/обклеєні дошки, а банери.
І яке ж було здивування, коли сьогодні зранку, йдучи біля банера, помітила, що його вночі вже встигли облити чимось і підпалити, ще й так, що була реальна загроза, що могла спалахнути уся риштовка!!!
Москалі??? ‪#‎Черговазрада‬??? 
Чи, може, це зробили такі ж, як ми, звичайні франківчани, які звикли до безладу довкола? Можливо, той, хто це зробив, побачить цей пост і в нього хоч трохи проснеться совість! 
А кожеш з нас стане уважнішим і не буде закривати очі на те, як хтось знищує чуже майно, чи то державне, чи приватне, – без різниці!
Вірю, що спільними зусиллями ми викорінимо це зло…"

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: