fbpx

Вночі у Надвірній озброєні бандити в масках напали на родину відомого інженера-дорожника

Суспільство 13:16, 06.09, 2016

В ніч на 6 вересня група нападників в масках та з вогнепальною зброєю посеред ночі проникла в будинок головного інженера ТОВ "ПБС" Михайла Литвинюка.

Про факт розбою у мережі Фейсбук повідомив екс-мер Надвірної Михайло Андрійович.

"Розглядається кілька причин прецеденту. Л. є досить відомою особою в місцевих підприємницьких та фінансових середовищах. Наскільки відомо, останнім часом він (разом з компанйонами) отримав підряд на виконання робіт з ремонту дільниць автотраси Мукачеве-Куровичі. Протягом попередніх років фірма, якою він є "номінальним керівником", неодноразово залучалася до виконання БМР в Яремчі та на курортному комплексі Буковель. Має місце інформація, що в один час прізвище Л. фігурувало в списку претендентів на посаду керівника Надвірнянського ШРБУ (філії Облавтодору). 
По наслідках злочину розпочато слідство та оголошено операцію "перехват" по території області", – написав Андрійович.

За інформацією КУРСу, йдеться про Михайла Литвинюка, який претендував на посаду керівника Надвірнянського райавтодору і отримав схвалення громадської ради при РДА. Останнє засідання громради відбулося минулого тижня  Литвинюк отримав повну підтримку всіх громадських організацій Надвірнянщини. Противником призначення Литвинюка є керівництво Облавтодору, яке всупереч громаді просуває свого ставленика  Любомира Григораша, відомого як кримінальний авторитет на прізвисько Пупець. Григораш навіть був призначений, але під тиском громадськості написав заяву на звільнення. 

Компанія "ПБС" контролюється нардепом з Івано-Франківська Олександром Шевченком. Компанія ремонтує дороги на Прикарпатті та сусідніх областях. 

Факт розбійного нападу КУРСу підтвердили у прес-службі Національної поліції області. Інформаіція про потерпілих уточнюється. 

Детальніше читайте незабаром. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: