fbpx

"ВОЛЯ" відкликала своїх депутатів з керівних посад у комісіях облради. ВІДЕО

Політика 11:13, 26.05, 2016

Голова фракції "ВОЛЯ" Івано-Франківської обласної ради Ольга Галабала заявила про відкликання депутатів фракції з керівних посад у комісіях облради.

 Про це Ольга Галабала заявила сьогодні на сесії обласної ради.

"ВОЛЯ" не прийшла за посадами, а прийшла працювати. А вишиватники в облраді, прикриваючись патріотизмом, грабують людей. Робота облради перетворилася на фарс. Приклади. Боремося з вирубкою лісів – нам вдалося добитися приїзду міністра, заборони санітарних рубок, але за заборону вирубки у заповідниках на комісії проголосували лише наші депутати",  зазначила Ольга Галабала.

Вона зупинилась і на впровадженні системи "ProZorro".

"Голова облради заявив, що "ProZorro" введено, а насправді ввів лише для апарату облради, де витрати трохи більше 1 млн грн… Тому ми  відкликаємо Михайла Якимчука – з посади голови екологічної комісії, Олега Атаманюка  з посади секретаря комсії з питань охорони здоров'я, Марію Рудик  з посади секретаря гуманітарної комісії, Андрія Марійчина  з посади секретаря комісії з питань учасників АТО",  заявила депутат.

Голова облради Олександр Сич попросив правоохоронні органи перевірити заяву щодо грабежів і надати оцінку. Також зазначив, що чекає заяв від цих депутатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: