fbpx

Всесвітньовідомий отохірург Річард Вагнер знову приїхав оперувати до Франківська

Суспільство 13:05, 18.10, 2016

У Центрі слуху в Івано-Франківській обласній дитячій лікарні оперуватиме дітей із вадами слуху зірка світової отохірургії Річард Вагнер.

Про те, що лікар знову приїхав до Франківська і готовий оперувати маленьких прикарпатців, у мережі повідомив меценат проекту з розвитку Центру слуху в ОДКЛ, відомий франківський нотаріус Ігор Фріс. 

"Пригадую, що дуже просили повідомити, коли знову Річард Вагнер приїде оперувати у Франківськ. Так ось він знову тут. Ми знову запросили його для допомоги тим, хто позбавлений можливості чути. Зв'язок треба тримати з Романом Фіщуком (Roman Fishchuk)", – розповів Фріс.

Річард Вагнер працюватиме в Івано-Франківську до 25 жовтня. Усі операції  безкоштовні. Витрати, пов'язані з візитом відомого хірурга до Франківська, взяли на себе Ігор Фріс та нардеп Олександр Шевченко. 

Нагадаємо, КУРС писав про візит професора медичного факультету Університету Джорджтаун штату Вашингтон, засновника Міжнародної благодійної організації "Global ENT Outreach" Річарда Вагнера до Франківська. Вперше хірург приїздив на запрошення лікаря Романа Фіщука, тепер – керівника Центру слуху Івано-Франківського медуніверситету.

Центр слуху працює на базі обласної дитячої клінічної лікарні. 

Річард Вагнер здійснює передовсім реконструктивні операції на вусі. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: