fbpx

Як альтернативу клубним вечіркам франківській молоді пропонують танці "з перчинкою". ВІДЕО

Стиль життя 15:36, 04.11, 2016

В Івано-Франківську набуває популярності латиноамериканська культура соціальних танців. Замість клубних вечірок місцева молодь все частіше цікавиться танцювальним класами запальної сальси.

Цей ритмічний танок родом із американського континенту. Набув популярності в Україні наприкінці 90-х. Одним із першовідкривачів заокеанського стилю на Прикарпатті став Максим Слободян. Каже, колись танцем "з перчинкою" цікавилися одиниці. Про це йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Майстер-класи сальса-танцю зазвичай розпочинаються з базових "па". Основні рухи складаються зі швидких та повільних кроків. Під чотири ударні ритми та оберти. Навчитися рухатися в стилі сальси можна за кілька занять, кажуть досвідчені танцюристи. "Потрусити бедрами" на паркеті можуть люди різного віку. Додають, потрібно повністю віддатися ритмічній музиці і довіритися партнеру.

Уроки сальси можна проводити як в спецальних залах, так і просто неба, розповідають танцюристи. Головне – створити відповідну атмосферу. Цього разу майстер-клас відбувся в приміщенні пабу "Бібліотека". В адміністрації закладу намагаються всіляко підтримувати молоді таланти в різних мистецьких жанрах.

Латиноамериканська програма налічує понад півсотні підвидів. Тож кожен охочий зможе знайти собі танець до душі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: