fbpx

Ярош у Франківську розповів, що будує піраміду альтернативної влади

Політика 12:24, 26.02, 2016

В Івано-Франківську сьогодні проходять зустрічі Дмитра Яроша з місцевими громадськими активістами та політиками. Це одна із зупинок всеукраїнського туру команди нової політсили.

"Ми хочемо зосередитись навколо державницької ініціативи Яроша "ДІЯ", – повідомив про мету приїзду заступник Дмитра Яроша у русі "ДІЯ" Андрій Шараскін.  Ми їздимо з цією ініціативою, починаючи зі Сходу на Захід, вивчаємо середовище в областях, районних центрах, зустрічаємося з нашим активом на місцях". 

"Ми об'їжджаємо Україну, почали з Донецької області. Передаю вам вітання від патріотичного Донбасу. Наші зустрічі у Краматорську та Маріуполі підтвердили, що український Донбас існує. До нас зараз долучаються люди як на всеукраїнсьому, так і на регіональному рівнях. Спілка офіцерів України уже приєдналася до нас. По регіонах долучаються ветеранські організації, волонтери. Поки йде війна, ми сконцентровані на фронті, наші бойові батальйони виконують завдання у секторі "М". 80% часу витрачаємо на війну, бо, не вигравиши війни, не можна говорити про яксь зміни у державі. Але ми й розуміємо, що якщо у тилу не все в порядку, то і на фронті немає визначеності, що буде завтра. Тому зараз вибудовуємо піраміду альтернативної влади",  повідомив під час прес-конфекренції Дмитро Ярош.  

Влада, за словами Яроша, це перш за все відповідальність. Відтак говорити про те, що зараз міняємо президента, уряд, Верховну Раду  і все буде добре, не можемо, така позиція, вважає він, якраз і є безвідповідальною.

Ярош не відкидає співпраці з "Правим сектором" на Прикарпатті, але лише після того, як вони наведуть лад у своїх рядах.

"Ми запрошуємо до співпраці усі патріотичні організації, не лише "Правий сектор". Якщо наведуть порядок у лавах "Правого сектору", то будемо раді з ними працювати. На превеликий жаль, на мій погляд, там існують якісь неконтрольовані процеси",  сказав він.

Чи рух стане партією, таке питання розглядається, але зараз такої мети не стоїть, наголосив лідер "ДІЇ".

"У травні буде всеукранський з'їзд і тоді будемо приймати рішення з цього питання. Якщо політична криза в Україні загостриться, то будуть призначені вибори і ми не зможемо партією взяти у них участь. Тому прийматимемо рішення про делегування свої кандидтів до інших партій. Те, що будемо брати участь у виборах, то це 100%. Поки що лише невідомо, у якій формі",  відзначив Ярош.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: