fbpx

Яценюк звернувся до українців напередодні виборів: "Завтра ми доведемо, що нас неможливо залякати"

Політика 12:12, 24.05, 2014

Прем'єр заявив, що вибори будуть волевиявленням українців заходу і сходу, півночі і півдня, вибором "справедливим і безперешкодним".

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до громадян України напередодні виборів президента. Звернення опубліковано на сайті Кабінету Міністрів України.

"Завтра ми доведемо всьому світу, але, перш за все, самим собі, що нас неможливо залякати, що ми і тільки ми самі будемо вирішувати, як нам будувати рідну хату і як господарювати в ній… Ми зламали те, що заважало чесному і прозорому самовизначенню виборців. Ми разом зробили все, щоб очистити цей процес від підкупу, "каруселей" і чорнила. Ми не дали спонсорованим із-за кордону бандитам і іноземним найманцям зірвати вибори. Повністю забезпечили їх фінансування та законодавче підкріплення", — йдеться у зверненні.

Він також зазначив, що "це буде волевиявлення українців заходу і сходу, півночі і півдня, вибір справедливий і безперешкодний".

"У нас обов'язково буде законно обраний президент, який здійснить свій перший візит в столицю об'єднаної Європи і поставить підпис під документом про зону вільної торгівлі з Європейським Союзом. Новообраний Президент отримає від українського народу мандат на стрімкий і неухильний рух від сірої зони безправ'я і мракобісся, яка мріє нас поглинути, до простору вільних людей, згуртованих навколо спільних цінностей. Туди, де легше дихається, де людина має право тому, що вона людина, а не прокурор або податківець", — також йдеться у зверненні.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: