fbpx

Юні франківчанки залізли до квартири іноземця та поцупили ноутбук

Суспільство 15:10, 22.08, 2017

За допомогою до правоохоронців звернувся 22-річний громадянин Замбії, у якого викрали ноутбук. Хлопець розповів, що ноутбук могли викрасти, коли він залишив незачиненими двері на балкон.

Наступного дня правоохоронці встановили причтених до крадіжки. Ними виявились 17 та 18-річного віку дівчата, жительки Івано-Франківська, які товаришували із потерпілим, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Одного вечора, коли хлопця не було вдома, зловмисниці через незачинений балкон проникли всередину квартири, звідки викрали ноутбук. Після чого, як пояснили правоохоронцям, чуже майно в подальшому мали намір реалізувати, але їхнім діям перешкодили поліцейські.

Поцуплений ноутбук вилучено та після проведення експертизи буде повернуто законному власнику. Наразі юним крадійкам оголошено про підозру у вчиненні крадіжки. Окрім того, правоохоронці перевіряють причетність їх до скоєння аналогічних злочинів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: