fbpx

Заступник мера пообіцяв власноруч повалити паркан на незаконному будівництві біля озера

Суспільство 11:22, 11.02, 2016

Заступник міського голови Олексій Кайда закликав іванофранківців не купляти квартири у незаконно зведених будинках компанії "Прикарпаття і К" поблизу міського озера в Івано-Франківську.

Про це Олексій Кайда заявив під час прес-конференції щодо незаконної забудови біля озера на Мазепи, 144, яка відбувається в івано-франківському прес-клубі реформ.

"Коли я прйшов в Івано-Франківськ, мене відразу попередили, що є багато порушень у забудовах. Мене питали, як я буду боротися з усіма ганебними явищами, – говорить Кайда.  Я звертаюся до мешканців Івано-Франківська: не купляйте квартири в цих будовах, які примикають до приміщення ДТСААФу. Там є декілька будівель".

Олексій Кайда заявив, що зробить все можливе, щоб ці будинки не були здані в експлуатацію.

"Ми зробимо все можливе, щоб ці будівлі не були здані в експулуатацію. Щоб потім не виникало черг людей, які проситимуть вирішити їхню проблему. І нехай ці люди, які купили квартири у фірми "Прикарпаття і К", ідуть з цими претензіями до них",  зазначив Кайда.

Якщо будівництво таки продовжать, заступник міського голови особисто пообіцяв повалити паркан навколо будівельного майданчика.

"Якщо буде продовжено будівництво, ті паркани там будть завалені за участю громадськості, депутатів та заступника міського голови",  сказав Кайда.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: