fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Жодних звернень до Президента від працівників не було: у "Карпатнафтохімі" заявляють про інформаційну атаку на підприємство

Жодних звернень до Президента від працівників не було: у "Карпатнафтохімі" заявляють про інформаційну атаку на підприємство

Політика 13:10, 21.10, 2016

Компанія "Карпатнафтохім" категорично заперечує поширену вчора електронними ЗМІ інформацію про нібито звернення 2 тисяч працівників підприємства до Президента України Петра Порошенка з вимогою відновити зв'язки з Росією. Компанія звернулася до Служби безпеки України із заявою про вчинення злочину.

Як ідеться у заяві генерального директора ТОВ “Карпатнафтохім” Володимира Шулиндіна, учора, 20 жовтня, низка інтернет-ЗМІ поширила неправдиву інформацію про нібито звернення колективу підприємства до Президента України Петра Порошенка з вимогою відновити торговельно-економічні відносини з Росією. “ТОВ “Карпатнафтохім” офіційно заявляє, що публікації не відповідають дійсності, є провокативними та підлягають спростуванню. Жодних “петицій” чи звернень із подібними вимогами до Президента України чи будь-якого іншого органу влади підприємство та його колектив не подавали. Керівництво компанії не давало жодних коментарів стосовно проведення Президентом України зовнішньої політики в цілому та україно-російським відносинам зокрема”, – йдеться у заяві. 

За словами Шулиндіна, внаслідок несприятливої кон’юнктури ринку (високі ціни на сировину та низькі ціни на готову продукцію) в 2012 році “Карпатнафтохім” зупинив виробничу діяльність і до сьогодні перебуває в стані простою. На підприємстві сподіваються, що держава допоможе  виробництву, зокрема внісши зміни у Податковий кодекс України щодо акцизного податку на нафтохімічну сировину. Це дозволить компанії відновити роботу і забезпечити понад 3 тисячі осіб робочими місцями та повноціними заробітними платами.

“Керівництво та колектив ТОВ “Карпатнафтохім” наголошує, що згадані публікації не містять жодної достовірної інформації, підривають ділову репутацію нашого підприємства та навмисне спрямовані на створення конфліктних ситуацій. Тому ТОВ “Карпатнафтохім” спростовує інформацію, розповсюджену електоронними ЗМІ 20.10.2016 р. під назвою “Найбільший нафтохімічний завод Прикарпаття вимагає від Порошенка відновити торгівлю з Росією”, та залишає за собою право на відстоювання інтересів Товариства в судовому порядку з відшкодуванням збитків, спричинених порушенням ділової репутації та іміджу ТОВ “Карпатнафтохім”,  завершує Володимир Шулиндін. 

За інформацією КУРСу, керівництво ТОВ “Карпатнафтохім” також звернулося до Служби безпеки України із заявою про вчинення злочину, вважаючи поширення неправдивої інформації цілеспрямованою інформаційною атакою з метою створення конфліктних ситуацій та підриву ділової репутації компанії.

Довідка:

ТОВ “Карпатнафтохім” – найбільше нафтохімічне підприємство Івано-Франківської області, розташоване у Калуші. Виробник суспензійного полівінілхлориду, поліетилену, етилену, каустичної соди, хлору. Входить до групи компаній російської корпорації “Лукойл”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: