fbpx

Житель Херсонської області погрожував прикарпатським поліцейським гранатою Ф-1

Суспільство 13:14, 01.01, 2016

Вчора, 31 грудня, близько 2-ї години ночі на пункт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал "тривога" з охоронюваного об'єкту, що в Івано-Франківську. Черговою на місце події негайно було направлено наряд групи затримання.

Прибувши на об’єкт за три хвилини, працівники поліції від охоронника ресторану дізнались про те, що невідома особа розбила вікно та намагалась проникнути в приміщення закладу. Виявивши це правопорушення, працівники охорони ресторану намагались затримати невідомого громадянина, однак останній дістав предмет, ззовні схожий на бойову гранату Ф-1, та пригрозив, що застосує її. При цьому наказав охоронникам закладу відійти, щоб мати можливість втекти з місця злочину, повідомили в Управлінні поліції охорони
в Івано-Франківській області.

Правоохоронці в одному із дворів наздогнали невідомого. Проте той знову почав погрожувати предметом, схожим на бойову гранату, та голосно почав кричати: «Відійти! Буде застосовано гранату!» В обстановці, що склалась, поліцейський охорони наказав охоронникам та іншим випадковим перехожим громадянам негайно покинути двір. В цей час невідомий, переконавшись у тому, що його вимоги виконано, почав тікати в сторону вул. Набережна, де протікає річка Бистриця-Солотвинська.

Поліцейські охорони викликали інші наряди роти поліції охорони і повідомили чергову частину УПО. При обстеженні прилеглої території на горищі покинутої насосної станції було виявлено та затримано невідомого. Під час проведення огляду було знайдено та вилучено предмет, схожий на гранату Ф-1, також у затриманого при собі був паспорт громадянина України з місцем реєстрації в Геніченському районі Херсонської області. 

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Івано-Франківського відділу поліції.

Наразі за цим фактом ведеться слідство.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: