fbpx

Зять Яроша заявив, що не переховується від влади

Суспільство 12:42, 02.02, 2016

Екс-очільник прикарпатського осередку "Правий сектор" та нинішній Член всеукраїнської ініціативної групи зі створення НРДЯ, зять народного депутата Дмитра Яроша Василь Абрамів заявив, що не переховується від влади.

Як повідомляв раніше КУРС, Василя Абраміва та командира 4-го запасного батальйону ДУК "Правий сектор" Віктора Тихенького оголошено у розшук. За участь в акції "Чистий четвер" у Франківську їх звинувачують у хуліганстві. Нагадаємо, тоді активісти люстрували очільника обласної юстиції Василя Кавацюка, 

"Я ні від кого не переховувався і не переховуюсь. Розшук пов'язаний з люстрацією Кавацюка. Вважаю, що це політична справа, вважаю, що виконував волю українського народу. Коли були пусті обіцянки, слова, народ сам береться виконувати роботу влади, правоохоронців. Знаю, що справа у тернопільській міліції, може, слідчі бояться сюди їхати. Зараз уже два дні буду у Франківську, спробую в цьому розібратись", – зазначив Абрамів.

Василь Абрамів зазначив, що правоохоронці, заносячи його в розшук, навіть переплутали район, в якому він проживає

Нагадаємо, сьогодні разом із координатором Народного руху Дмитра Яроша на Прикарпатті Тарасом Шнайдером та керівником мобілізаційного центру Української добровольчої армії Максимом Швецем Василь Абрамів презентував НРДЯ на Прикарпатті.  

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: