fbpx

Чепушили

Суспільство 19:07, 20.05, 2021

На весь суд їх декілька. Я був подивований, але більшість наших людей осудні. Тобто відповідальні за свої вчинки і здатні робити висновки. Правильні висновки. От що значить західний менталітет і потяг до права, привитий австріяками.

Може, каталізатором таких процесів і не були морально-правові чинники, а деякий зовнішній вплив, але добре слово, висловлене публічно, інколи діє. Особливо якщо на іншому боці медалі щось на кшталт пістолета доброчесності, до якої ми всі за природою прагнемо. І підтримка якої обіцяна нам різними законами, ЄС та чинною владою.

Кожен, правда, прагне по-своєму. Хтось сам доходить, а комусь потрібно натякнути. Інстинкт самозбереження приводить до тями навіть найбільш буйних. Однак є й такі індивіди з високоорганізованої матерії, які поза правом і етикою. Надлюди, біляві бестії. Вони по той бік добра і зла. Принципово. Невідомо, що їм дає таку силу опиратися здоровому глузду: чи то психопатія на ґрунті шизофренії, чи обіцянки “даху”, чи просто тупість. Або й усе разом. Тільки час підходить такий, що і найкрутіший “дах” не помічник.

Он візьміть відомого кума відомого покидька. Він в Україні поводив себе так, як ще поки що чепушить його кум у світі. Масштабована на наш рівень модель психопатичної поведінки, призначення якої – загнати народ в “рускій мір” через дезорганізацію нашої сукупної волі на творення своєї держави. Такі є в кожному інституті управління на всіх рівнях – аж до елементарного. Свідомі чи несвідомі агенти впливу, розставлені дбайливою рукою на ключові місця. Самоподібність, у якої одне джерело. Крутішого “даху” ніби й не придумаєш, але куму того кума уривається. Урветься і цим.

Я про що. Може, читач уже зрозумів, що всі мої дописи про одне і те ж – про боротьбу тенденцій. Одна на консервацію, інша на модернізацію. Попередній був про крадунів-суддів, які користуються піратським софтом. Це погано. Більшість суддів одного суду все зрозуміла, перейшла на відкрите ПЗ та перестала використовувати хакнутий ворд. Ну, майже всі, бо є кілька індивідів, для яких закон не писаний, і вони проти. І от маємо цілий суд, який є добропорядним з цього огляду, але не ввесь. І якось так дивно виходить, що це все люди без територіально-західної традиції правоповаги. Ненашки. І якби ж тільки софт.

Намагання використовувати крадене ПЗ – то є тільки лакмус. Він указує на фрактал, що працює на всіх рівнях. Візьмемо КПК, від якого в захваті ”активісти”, вороги країни та кримінальники. Справи по факту стало розглядати ніяк і нікому. Правоохоронна система лежить. І справу або потрібно передати в іншу область, бо суддів-криміналістів не вистачає, або залучати суддів-цивілістів, як це роблять в інших областях, де переміг державницький підхід і здоровий глузд. Як тільки у нас це питання виникло, так вони тут як тут. Ті самі, що користують піратський софт. Вони теж проти. І прикривають це словоблудієм. Думають, що вони хитрі й напрочуд розумні, ага. Розводять лохів-западенців.

Для чого їм воно? Які мотиви? Адже деозорганізувати правосуддя – це ставити спроможність суду під сумнів, нищити довіру до нього і до тих суддів, які притомні і які якраз і налаштовані на конструктив.

У автора трохи параноїдальна фантазія, визнаю, але і час такий. А ще чортів Сунь Цзи, він змушує думати у військових категоріях. Тільки це виправдано, бо ми воюємо, якщо хто забув, і наш ворог страшний, вселенський. Тому все, що проти української держави, треба усувати. Чи туди, чи сюди. Аби не було. Що і роблю. І збираюся перемогти. Звитяга і слава буде за нами.

Головне – не бути байдужим. І ви не будьте. Це я всім, але насамперед – суддям першої інстанції і головам цих судів. А також територіальному управлінню ДСА в області.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: